Yelken Yarışlarında Ödüller Sahiplerini Buldu

18 Mart 2018 Pazar 18:39
Bu haber 1165 kez okundu

Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF) il programında yer alan Hatay İl Birinciliği 2. Ayak Yarışları, İskenderun Yelken Kulübünde yapıldı.

Yelken Yarışlarında Ödüller Sahiplerini Buldu

İskenderun Yelken Kulübünde gerçekleştirilen ve 2 günü süren Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF) il programında yer alan Hatay İl Birinciliği 2. Ayak Yarışları sona erdi. Yarışmalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalyaları verildi.
Sporcular, iki gün süren organizasyonda optimist, optimist junier ve laser 4.7 sınıflarında mücadele etti. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Çağın Taşkın ve İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Ali Ferit Ali Gündel ve İskenderun Yelken İhtisas Ve Su Sporları Kulübü Başkanı Meriç Özkaya yarışmalarda başarılı olan sporcuları tebrik ederek ödüllerini takdim ettiler.
İki gün süren yarışlarda dereceye giren yarışmacılar Optimis Genel Klasmanda birinci Firdevs Yeğin, 2. Nurettin Mert Sütlü, 3. Aras Çınar, 4. Doğukan Eren Oğuzhan ve 5. İse Ender Çörtük oldu.
Optimist Junior Klasmanda ise birinci Aras Çınar, 2. Ender Çörtük, 3. Jan Kanbolat, 4. Mehmet Arel Girişen ve 5. Tunahan Arda Bayrakdar oldu.
Optimist Kızlar 1’incsi Firdevs Yeğin, Optimist Kızlar 2’incsi Sena Diken, Optimist Kızlar 3’üncüsü Elmas Gül Koca, Optimist Junior kızlar 1’incisi Hena Bayar, Laser 4.7 genel 1’incisi İrem Sütlü, En küçük ve En başarılı sporcu Arda Şahinci olurken, 18 Mart 2018 Çanakkale Şehitleri Özel Ödülü ise Optimist genel 1’incsi Firdevs Yeğin’e verildi.
İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen yarışlara, farklı okulların öğrencilerinden oluşan 30 sporcu katıldı.







Yorum Gönder