Yıldız Futbolcu Adayları Fenerbahçe Yolunda

14 Haziran 2019 Cuma 20:03
Bu haber 1128 kez okundu

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, Arsuz İlk Adım Spor Kulübü’nden 3 futbolcunun U-14 seçmelerine katılmak için hafta sonu İstanbul’a gideceklerini açıkladı.

Yıldız Futbolcu Adayları Fenerbahçe Yolunda
İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, Arsuz İlk Adım Spor Kulübü’nden 3 futbolcunun U-14 seçmelerine katılmak için hafta sonu İstanbul’a gideceklerini açıkladı.
Arsuz İlk Adım Spor Kulübü’nde gösterdikleri performans ile U-14 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonası’na katılarak başarılı bir performans sergileyen Emirhan Algur, Burak Duraltı ve Necmettin Arda Barutçu, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımları 2019-2020 Sezonu oyuncu seçmeleri için 16 Haziran Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerinde gerçekleşecek seçmelere katılacaklar.
Konu ile ilgili açıklama yapan İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, İlk Adım Spor Kulübü bünyesinde teknik direktör Nejat Miçoğulları’nın yetiştirmiş olduğu ve güvendiği 3 yıldız adayı futbolculara güvenin tam olduğu belirtti. Düzen: “16 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerinde gerçekleşecek olan U-14 futbolcu seçmeleri için üç pırıl pırıl arkadaşlarımızı Fenerbahçe’mize gönderiyoruz. İstiyoruz ki, Fenerbahçe’mize ve Türk futboluna böyle değerli gençlerimizi kazandıralım ve katkıda bulunalım. Futbolcu arkadaşlarımızdan tek ricamız çok çalışmaları, saygılı olmaları ve hocalarının sözlerini dinlemeleridir. Diğer arkadaşlarından iki katı daha fazla çalışarak İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam, kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 5 senedir çok özverili bir şekilde çalıştıkları belirten Emirhan Algur, Burak Duraltı ve Necmettin Arda Barutçu: “U-14 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonası’ndan yeni geldik ve orada da başarılı bir performans sergilediğimize inanıyoruz. Son 4-5 senedir çok çalışarak Nejat Hocamızın da büyük desteği ile Fenerbahçe seçmelerinde de aynı performansı sergileyeceğimize inanıyoruz” açıklamalarında bulundular.
Yetenekli futbolcuları yetiştirmenin gururunu yaşadığı söyleyen Arsuz İlk Adım Spor Kulübü teknik direktörü Nejat Miçoğulları, İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen’in oyunları takibe alarak Fenerbahçe’ye kazandırmak istediğini belirtti. Miçoğulları; “Oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte uzun zamandır çalışıyorum. İyi bir gelişim gösterdiler, çok da yetenekliler. Fenerbahçe’de de başarılı olacaklarına inanıyorum. Desteklerinden dolayı Mustafa Düzen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Gönder