İSTE Samsun’dan Şampiyonluklarla Döndü

24 Şubat 2024 Cumartesi 13:11
Bu haber 127 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Bowling ve Dart Şampiyonaları’ndan kupayla döndü.

İSTE Samsun'dan Şampiyonluklarla Döndü

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Bowling ve Dart Şampiyonaları’ndan kupayla döndü.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Bowling ve Dart Şampiyonaları’ndan kupayla döndü. Samsun İlkadım ilçesi Bowling Salonunda yapılan şampiyonada Bowling branşında 6 üniversite toplam 59 sporcu, Dart branşında ise 15 üniversiteden 77 sporcu birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Oynanan oyunlarda İSTE Kadın ve Erkek takımları büyük bir mücadele ortaya koyarak Kadın kategorisinde Türkiye 2.si ve Erkek kategorisinde Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarı elde etti.

Turnuvadan kupayla dönen öğrencileri tebrik eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Öğrencilerimizin bilim, teknoloji, spor, sanat gibi her alanda dahil oldukları müsabakalardan ödülle dönüyor olmasından onur ve mutluluk duyuyorum. Kendileri her zaman bizim şampiyonlarımız elbette; tabi başarıları ödüllendiğinde çok daha anlamlı oluyor çabalarımız. Hem öğrencilerimizi hem de Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkan V. Sıtkı Kahvecioğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Başarıyı İSTE’meye devam…” dedi.




Yorum Gönder