Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na Yeni Çehre

02 Haziran 2021 Çarşamba 13:57
Bu haber 566 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yeni yerinde, yenilenen çehresiyle öğrencilerle buluşmaya hazır.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na Yeni Çehre

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yeni yerinde, yenilenen çehresiyle öğrencilerle buluşmaya hazır.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yeni yerinde ve yenilenen çehresiyle İSTE öğrencileri ile buluşmaya hazır. Öğrenci odaklı çalışmalarını sürdüren İSTE’de Öğrenci İşleri artık İSTE Kütüphane Binası’nda hizmet verecek. Yeni öğrencilerin kayıt işlemleri, dönem kayıtlarının yenilenmesi ve ders kayıt işlemlerinin takibi, askerlik tecil hizmetleri, sınav sonuçlarının takibi, mezuniyet işlemleri, merkezi yerleştirmede adayları bilgilendirme, yatay- dikey geçiş ve yabancı uyruklu öğrenci başvurularının kabulü ve bu konularda bilgi verilmesi, öğrenci otomasyon giriş işlemleri için öğrenciler öğrenci işlerine başvurabilir. Mezuniyet işlemleri için geldiğinizde Mezuniyet Hatırası duvarında fotoğraf çektirmeyi de unutmayın.

Yenilenen Öğrenci İşlerini ziyaret eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mayıs’ta yapılan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamaya göre 13 Eylül’de İSTE yerleşkeleri öğrencilerine kavuşacak. O güne kadar yerleşkemizde öğrencilerimiz için hazırlıklarımızı yapmayı sürdüreceğiz. Çalışmaya ve başarıyı İSTEmeye devam ediyoruz. Öğrenci işlerimizin yenilenen çehresinin öğrencilerimize ve idari personelimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ziyarette Rektör Depci’ye aynı gün İSTE Rektörünü makamında ziyarete gelen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz eşlik etti.









Yorum Gönder