AK Parti’den Vatandaşları Aşure İkramı!

06 Ekim 2017 Cuma 14:28
Bu haber 1007 kez okundu

AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı Cuma namazı sonrasında Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

AK Parti'den Vatandaşları Aşure İkramı!

AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı Cuma namazı sonrasında Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti.

İskenderun ilçe teşkilatı önünde Muharrem ayı dolayısıyla Cuma namazının ardından ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kollarıyla birlikte yaklaşık bin 500 kişiye aşure ikramında bulundu.

Her sene Muharrem ayında Cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikramında bulunduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, “Birlik ve beraberlik ve dayanışmanın bir örneği olan Muharrem ayında her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Cuma namazı sonrasında vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Vatandaşlarımız da büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdiler. Güzelliklerin birlikte paylaşılması adına her yıl bunu yapıyoruz. Muharrem ayının ülkemize, milletimize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bu yıl yaklaşık bin 500 kişiye aşure ikram yaptıklarını ifade eden Başkan Bodur, gelecek yıl bunu iki katına çıkaracaklarını sözlerine ekledi.

Cuma namazı sonrasında Muharrem ayı dolayısıyla AK Parti İskenderun ilçe teşkilatı tarafından dağıtılan aşure ikramına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.





Yorum Gönder