Arsuz Yaz’a Hazır

26 Mayıs 2021 Çarşamba 14:54
Bu haber 470 kez okundu

Arsuz Belediyesi, yaz mevsiminde yerel halkın ve ilçeye gelen misafirlerin adresi olan plajlarda ve alanlarda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Arsuz Yaz'a Hazır

Arsuz Belediyesi, yaz mevsiminde yerel halkın ve ilçeye gelen misafirlerin adresi olan plajlarda ve alanlarda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
Arsuz Belediyesi, ilçede bulunan tüm plajlarda ve toplu kullanım alanlarında çalışmalarını gerçekleştiriyor. Nüfusun 400-500 bin olduğu yaz mevsiminde halkın en fazla zaman geçirdiği plajlarda kum eleme çalışmaları, büfelerde tadilat çalışmaları ve çevre düzenlemeleri çalışmalarını gerçekleştiriyor. Azalan koronavirüs vakaları ve kontrollü normalleşme sürecinin de etkisiyle çalışmalarına hız veren Arsuz Belediyesi, yaz aylarında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamak için tüm önlemleri alıyor.

Öncelikle halkın sağlığı ve huzurunu düşündüklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Azalan korona vakalarının ve geçtiğimiz günlerde girdiğimiz kontrollü normalleşme sürecinin de etkisiyle, bir turizm ilçesi olan Arsuz’umuzda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Plajlarımızda, kıyı şeridimizde, halkımızın denizle buluşacağı tüm alanlarda kum eleme çalışması gerçekleştiriliyor. Arsuz Belediyesi olarak üstümüze düşen tüm görevleri imkânlarımız dâhilinde gerçekleştiriyoruz. Arsuzlu vatandaşlarımızın ve dışardan gelecek misafirlerimizin öncelikle sağlıklarına dikkat etmeleri, maske mesafe kurallarına uymaları konusunda rica ediyorum. İlçemizde şu an vaka sayısı çok çok az. Bunun sürdürülebilirliği çok önemli. Bunun devamlılığını sağlamak bizim elimizde. Maske, hijyen ve mesafeye dikkat ederek yazın tadını çıkaralım,” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder