Başkan ‘Evet’ Çadırında Çalışmalarını Sürdürüyor!

11 Nisan 2017 Salı 19:02
Bu haber 1084 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulu Cami Caddesi üzerinde kurulan 'Evet' çadırında vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler vererek, vatandaşlara bilgilendirici broşür ve dokümanlar verdi.

Başkan ‘Evet' Çadırında Çalışmalarını Sürdürüyor!

Başkan Seyfi Dingil, ‘Evet’ Çalışmalarını Sürdürüyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ‘Evet’ çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun’da sağlıklı yaşam parkı köşesinde kurulan ‘Evet’ çadırında vatandaşlara Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

‘Evet’ Çadırı Yoğun İlgi Görüyor!

“16 Nisan halk oylamasına kısa bir süre kaldı. Bizlerde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz programlar ile halkımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler veriyoruz. Hukukçular burada 18 madde hakkında standa gelip soru yönelten vatandaşlara bilgiler veriyor. Vatandaşlarımız ‘Evet’ çadırına yoğun ilgi gösteriyor. Vatandaşlara bilgilendirici broşür ve dokümanlarda veriliyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin anlatıldığı çadırlarda, vatandaşların sorularına da yanıtlar veriliyor” diye konuştu.

Referandum Süreci Huzur İçerisinde Geçiyor!

Referandum çalışmalarının kentte huzur içerisinde geçtiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’da seçimler her zaman huzur, kardeşlik ve demokrasi şöleni içerisinde geçmiştir. Halkımıza bu anlamda çok teşekkür ediyoruz.16 Nisan ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok büyük önem arz ediyor. Millet dışında hiçbir karar verici olamaz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milletimiz en doğru kararı verecektir. Tek devlet için evet, tek vatan için evet, tek millet için evet, tek bayrak için evet” dedi.

Yorum Gönder