Başkan Güngör'den Kurban Bayramı Mesajı

19 Temmuz 2021 Pazartesi 16:20
Bu haber 395 kez okundu

HAK-İŞ Hatay il başkanı ve ÖZÇELİK-İŞ sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Güngör'den Kurban Bayramı Mesajı

HAK-İŞ Hatay il başkanı ve ÖZÇELİK-İŞ sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Güngör, “Kurban, Hakk’a adanmanın, teslimiyetin, paylaşmanın, Rabbe yakın olmanın adıdır” dedi.

HAK-İŞ Hatay il başkanı ve ÖZÇELİK-İŞ sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör mesajının devamında, "Kurban, vermektir. Kurban, teslimiyettir, Allah’a adanmışlıktır. Kurban en sevdiğini daha çok sevdiğin için bırakabilmektir. Sadece Allah için hesapsız ve içten vazgeçebilmektir. Bayramlar iman ve ibadetimizin yanı sıra ihsanımızı, ahlakımızı, erdem ve faziletlerimizi de biz Müslümanların gündemine taşıması gereken günlerdir. Bayramların en büyük kazancı, gönlümüzün derinliklerine kadar sevinci hissetmek ve o sevinci ,neşeyi ailemizdeki diğer fertlerle paylaşmak, komşularımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hatta bütün insanlığa yaymaktır.

Kendimiz bayramın bilincine varmaya çalışarak aynı zamanda bayram yapamayan kardeşlerimize bayram sevinci yaşatmak da bizlerin görevidir. Bayram vesile ile;Yüreklerimizdeki küskünlük, kin, nefret yüklerinden kurtulalım; barışalım, barıştıralım.

İslam dünyası ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunların millet olarak çok şükür farkındayız. Milletimizin selameti oynanan bu oyunların bozulması için, birlik ve beraberlik içerisinde bu oyunlarında üstesinden gelmek için fiili olarak ne gerekiyorsa yapalım.

Bu vesileyle tüm emekçilerin ve inananların bayramını tebrik ediyorum. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini rabbimden niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder