Başkan Savaş’tan İskenderunspor’a Tam Destek

15 Temmuz 2021 Perşembe 15:28
Bu haber 357 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu sene yeni bir yapılanma içerisine giren İskenderunspor için düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

Başkan Savaş'tan İskenderunspor'a Tam Destek

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bu sene yeni bir yapılanma içerisine giren İskenderunspor için düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı.

Geçen sezon 2. Lig’in kapısından dönen ve yeni sezona yeni yönetim ve teknik kadroyla merhaba demeye hazırlanan İskenderunspor’a Başkan Savaş’tan da destek geldi.

Lütfü Savaş, bir otelde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmasında İskenderunspor’a gelecek sezonlarda destek olacaklarını ifade etti.

Gördüğü tablo karşısında mutlu olduğunu söyleyen Savaş’ın, “Arkadaşlarımızın heyecanı beni çok mutlu etti. Spor, insanları bir arada tutmak ve huzura kavuşturmak için yapılırsa herkese katkı sağlar. Başkanımızın geldiği günden itibaren İskenderunspor’umuzun yanında olacağımızı ve gücümüz nispetince destek vereceğimizi ifade ettik. Burada çıta çok yükseldi. Atakaş Hatayspor’da forma şansı bulamayan futbolcuların İskenderunspor’da oynamasında hiçbir sakınca görmüyorum” açıklamaları salonda bulunanlardan büyük alkış aldı.

Yeni sezonda Atakaş Hatayspor ve İskenderunspor maçlarını hep birlikte izleyeceklerini belirten Savaş, İskenderunspor’dan yetişen başarılı sporcuların Hatay’ın adını en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Siyasi yaşamının hiçbir döneminde spor ile siyaseti birbirine karıştırmadığını kaydeden Savaş, “13 buçuk yıla yakındır belediye başkanlığı yapıyorum. Ancak hiçbir zaman sporu siyasete karıştırmadım. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Erzin’den Yayladağı’na kadar tüm insanlarımızın huzur içinde, bir bütün halinde yaşamasından yanayım. Bunun için de spora karşılıksız destek veriyorum. İskenderunspor’un da doğru ve sağlıklı bir yapılanmayla Hatayspor’un yakaladığı başarıyı yakalayacağına inanıyorum” dedi.

İskenderun’da düzenlenen toplantıya iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katılım gösterdi.






Yorum Gönder