Başkan Seyfi Dingil’den Konferansa Davet!

01 Şubat 2018 Perşembe 16:49
Bu haber 736 kez okundu

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye kültür merkezinde düzenlenecek olan konferansa tüm halkımızı davet etti.

Başkan Seyfi Dingil'den Konferansa Davet!

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye kültür merkezinde düzenlenecek olan konferansa tüm halkımızı davet etti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, madde bağımlılığı sorununa dikkat çekmek amacı ile konferans düzenlediklerini belirtti.

Tüm Halkımız Davetlidir

Madde bağımlılığı konusunda toplumda duyarlılık bilincinin geliştirilmesini hedeflediklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Konferans 03 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da belediye kültür merkezinde gerçekleştirilecektir. Konferansa konuşmacı olarak Dr.Salih Yılmaz, Uzm Psk.Cavide Kaysar Dingil,Av. Betül Demir katılacaktır. Kullanımı hızla artan uyuşturucu maddelere karşı ailelerin daha dikkatli olması gereken bir dönemde bizlere düşen görevde olabildiğince fazla kişinin bilinçlenmesine katkı sağlamaktır.”dedi.

Konferanslar Devam Edecek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Toplumda farkındalık oluşturmak adına buna benzer paneller, seminerler devam edecek. Konferansta uyuşturucu ve madde bağımlılığından korunma yolları, uyuşturucu türevleri, başlama sebepleri, uyuşturucu maddelerinden korunma yolları ve kullanımının sağlık yönünden verdiği tahribatlar gibi konular ele alınacak.” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder