Başkan Seyfi Dingil’den Miting Teşekkürü

25 Şubat 2019 Pazartesi 14:43
Bu haber 722 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan hemşerilerine teşekkür etti.

Başkan Seyfi Dingil'den Miting Teşekkürü

   İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan hemşerilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Antakya’da düzenlenen mitinge katılmak için ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan mitinge katılan ve büyük coşku ortaya koyan tüm hemşerilerine teşekkürlerini iletti.

Hataylıların ilk günden bu yana hep yanında ve destekçisi olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha yalnız bırakmadığını söyleyen Başkan Seyfi Dingil, şunları söyledi:

“Hataylılar olarak Dünya lideri, milletin adamı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimizi her şartta ortaya koyuyoruz. Bunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdik. Bu sevgiye bir kez daha şahitlik ettik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hatay yine kendisine yakışanı yaptı. Bu vesile ile mitinge yoğun ilgi ve katılımdan dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, Hatay’da Cumhur İttifakının yerel seçimlerden başarı ile çıkacağını belirtiyorum”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Gönder