Başkan Tosyalı; ‘Kurban Bayramınız Kutlu Olsun’

19 Temmuz 2021 Pazartesi 17:03
Bu haber 407 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tosyalı; ‘Kurban Bayramınız Kutlu Olsun'

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.  
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şu görüşlere yer verdi:  "Bayramlar milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi duygularımızı geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı en güzel günlerdendir. 

Bayramlarımız toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olması bakımından, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirilmesi dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, herkese ailesi, sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim. 

Ayrıca; Bayram tatilinin huzurlu bir şekilde yaşanması için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize ve diğer tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diler, vatandaşlarımızın sosyal mesafe kurallarına uyarak, maske kullanımı konusunda duyarlı davranmalarını rica ederim”

Yorum Gönder