‘Biz Bu Coğrafyayı Türk Bayrağıyla Birlikte Bir Tutacağız’

29 Şubat 2024 Perşembe 13:34
Bu haber 63 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın halk toplantılarının yeni adresi Kumlu ilçesi oldu.

‘Biz Bu Coğrafyayı Türk Bayrağıyla Birlikte Bir Tutacağız'

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın halk toplantılarının yeni adresi Kumlu ilçesi oldu.

Kumlu’nun Gökçeoğlu, Akkerpiç ve Akpınar Mahallerinde muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Savaş, gerçekleştirilen hizmetler hakkında önemli bilgiler vererek talepleri dinledi.

Mahalle ziyaretlerinden önce CHP Kumlu İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren Savaş, yoğun ilgi ile karşılandı.

Parti yöneticileri ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Savaş, “Bizler vatansever insanlarız. Şehrimizi başkasının ellerine verirsek garip kalacağız. Bu seçim parti meselesi olan bir seçim değil. Bana yıllardır güvendiniz, yeniden güvenerek Hatay’ımızı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Siyasi parti bakmaksızın ben Hatay’ımızın her noktasına hizmet veriyorum.” dedi.

Hatay’ın çok stratejik ve önemli bir bölgede yer aldığını da sözlerine ekleyen HBB Başkanı Lütfü Savaş, “Hatay Atatürk’ün son emaneti. Vatanımıza sahip çıkmak için buradayız. Cumhuriyet Halk Partisinde Türkiye’yi kucaklayan bir anlayış var. Hatay halkı bize inandı ve seçimi kazandık. Güven olmazsa birlik olmaz. Bizim için en büyük sermaye güvendir. Şahsım olarak hiçbir şekilde gündemde negatif algı yaratacak bir şey yapmadım. Şehrim için doğru ve olumlu şeyler yaptım. Bütün insanlarımıza derman olmak ve onları bütün tutmak için çalışıyoruz. Hizmet etmeyi manevi borç biliyoruz. Hatay’daki bütün hemşehrilerimi seviyorum. Birleşme, kucaklaşma zamanı artık. Biz bu coğrafyayı Türk bayrağıyla birlikte bir tutacağız. 22 yıldır bu iktidar sadece sizi seçim zamanı hatırlıyor.” dedi.

Savaş, Kumlu ilçesinin su sıkıntısını tamamen giderecek yapmış oldukları içme suyu şebekesi inşaatında incelemelerde bulundu.


Yorum Gönder