‘Evde Temizlik Hizmeti’nden Vatandaş Memnun

28 Temmuz 2018 Cumartesi 18:19
Bu haber 794 kez okundu

İskenderun Belediyesi sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım hizmetleri projesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

‘Evde Temizlik Hizmeti'nden Vatandaş Memnun

İskenderun Belediyesi sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım hizmetleri projesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile hayata geçirilen proje kapsamında yaşlı ve hasta durumda olan vatandaşların evleri baştan aşağıya temizleniyor.

Sürdürülen çalışmalar kapsamında belediye temizlik görevlileri tarafından yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde düzenli temizlik ve bakım hizmetleri verilmeye devam ediliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler evde temizlik hizmeti kapsamında Dumlupınar, Muradiye ve Esentepe Mahallesinde yaşlı ve hasta vatandaşlarımızın evlerinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdiler.

Kişisel ihtiyaçlarını kendi başlarına göremeyen, yaşlı ve engelli vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek adına hizmetlerini sürdüren İskenderun Belediyesinin bu hizmeti takdir topluyor.

Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ekipler, yaşlı ve engelli vatandaşlara profesyonel şekilde temizlik hizmeti veriyor. Yaşlı ve engelli vatandaşlar da Evde Temizlik Hizmeti projesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ediyor.

Yorum Gönder