Gönlü Zengin Arsuz’lular Emniyet Teşkilatına Destek İçin Yarıştılar

05 Ekim 2022 Çarşamba 15:28
Bu haber 353 kez okundu

Arsuz Kamu Güvenliğini Geliştirme Derneği, emniyet teşkilatının araç ihtiyacını karşılamak amacıyla hayırsever iş insanlarını yemekte bir araya getirdi.

Gönlü Zengin Arsuz'lular Emniyet Teşkilatına Destek İçin Yarıştılar

Arsuz Kamu Güvenliğini Geliştirme Derneği, emniyet teşkilatının araç ihtiyacını karşılamak amacıyla hayırsever iş insanlarını yemekte bir araya getirdi.

Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Nal, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz’ın da katıldığı Sahil Sefa Restoran’da düzenlenen yemek programı oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Hayırseverlikte öncü isimlerden Arsuz Kamu Güvenliğini Geliştirme Derneği Başkanlığı görevini üç dönemdir başarıyla yürüten Mehmet Altun, yardımlaşma yemeğine katılan tüm dostlarına teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Hasan Gün de, teşkilatın araç ihtiyacına katkı sunmak için davete icabet eden tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Arsuz’un huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan tüm emniyet teşkilatının emeklerine Emniyet Müdürü Hasan Gün’ün şahsında teşekkür eden Başkan Mehmet Altun, “Türkiye’nin en gözde ilçelerinden biri olan turizm ve tarım kenti Arsuz’da emniyet teşkilatımızın araç ihtiyacının karşılanması için hazırladığımız yemek programı büyük ilgi gördü. Birçok dostumuzu davet etmeyi ihmal ettiğimiz için üzgünüm.

Arsuz sevdalısı tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


Yorum Gönder