‘Hatay’ İçin Ankara Temasları

28 Eylül 2023 Perşembe 11:21
Bu haber 201 kez okundu

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, AK Parti İl Başkanı Muhammet Öntürk, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Meclis Üyesi Erdem Ünlüçetinkaya, Ankara’da Hatay’ın deprem sonrasında yaşadığı sorunları masaya yatırdı, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

‘Hatay' İçin Ankara Temasları

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Kemal Karahan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Meclis Üyesi Erdem Ünlüçetinkaya, Ankara’da Hatay’ın deprem sonrasında yaşadığı sorunları masaya yatırdı, çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Ankara temaslarında ilk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret eden heyet, bin yılın afetini yaşayan Hatay ve ilçelerinde çevre ve şehircilik alanında yapılan, yapılması planlanan projeler ve çalışmalar müzakere edildi.

Daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden heyet, Hatay’da devam eden ve planlanan ulaştırma, alt yapı ve haberleşme projeleriyle ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Özhaseki ve Uraloğlu, “Yaraları süratle saracağız, hepimizin amacı bu. Herkesin çabası, desteği ortada. Hatay’ımızı, ilçelerimizi sanayisiyle, spor tesisleriyle, konutlarıyla, sağlık sistemiyle, her şeyiyle ayağa kaldıracağız” dediler.










Yorum Gönder