Hatay TUGVA, Ahmet Sula'yı Konuk Ediyor

04 Ocak 2021 Pazartesi 13:22
Bu haber 900 kez okundu

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle TUGVA Hatay İl temsilciliği online konferans vererek insanları bilgilendirmeye devam ediyor.

Hatay TUGVA, Ahmet Sula'yı Konuk Ediyor

Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle TUGVA Hatay İl temsilciliği online konferans vererek insanları bilgilendirmeye devam ediyor. Türkiye'nin önemi, vatan aşkı, bayrak sevdası gibi birçok önemli konuların işlendiği online konferanslarda bu sefer de TUGVA Hatay İl Temsilciliği, Emniyet Müdürü, şair, müzisyen ve sanatkar kimliği ile tanınan Ahmet Sula'yı konuk ediyor.

Modaratörlüğünü İsmail Yücel'in yapacağı "Gençlik ve Vatan Sevgisi" konulu online konferans 04.01.2021 Pazartesi günü saat 19.00'da TUGVA Hatay İnstagram Hesabından izleyebileceksiniz. TUGVA Hatay İl temsilciliği başkanı Sinan Köklü'nün duyurusunu yaptığı "Gençlik ve Vatan Sevgisi" konulu konferansa bütün vatandaşları beklediğini belirterek, Ey genç kardeşim: Aşk bize hep 5 harftir, Allah gibi, Kuran gibi, Namaz gibi, vatan gibi ve hilal gibi diyerek konferansın önemine vurgu yapan Sinan Köklü, "bir gün komşu ülkelerde olduğu gibi ayağına çelme takılmasını istemiyorsan aşkına sahip çık" dedi

Konferans Yeri ve Tarihi

Emniyet Müdürü, Şair, müzisyen, sanatkâr, ressam

Ahmet Sula ile birlikte GENÇLİK ve VATAN SEVGİSİNİ konuşuyoruz.

TÜGVA Hatay

Saat: 19.00

Tarih: 04.01.2021 Pazartesi günü

Yer: TÜGVA Hatay Instagram Hesabı


Yorum Gönder