Hatay’dan Başkent’te Özel Ziyaret

02 Mayıs 2019 Perşembe 13:59
Bu haber 598 kez okundu

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Hatay'dan Başkent'te Özel Ziyaret

CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek,  görevinde başarılar diledi. Başkentteki zirvede, CHP’li milletvekilleri 31 Mart’ta göreve gelen bütün CHP’li belediye başkanlarının sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyeceklerini ifade etti.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Ankara’nın çok güzel hizmetlere kavuşacağına inandığını belirterek, “Başkentimize baharı getiren Sayın Mansur Yavaş’ın birleştirici, bütünleştirici, yapıcı, ötekileştirmeyen bakış açısı sayesinde çok büyük işler yapacağına ve çok başarılı olacağına eminim. Mansur Başkanıma ve ekibine başarılar diliyorum, yolları açık olsun” dedi.

Milletvekili Mehmet Güzelmansur ise, “Başkentimiz sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla daha yaşanılabilir bir şehir olacak” derken, Milletvekili İsmet Tokdemir de Mansur Yavaş’a Başkent için yapacağı hizmetlerde başarılar diledi.

Yorum Gönder