İnşaat Sektöründe Marka ‘İlker Köybaşı’ Projeleriyle Fark Yaratıyor

22 Mayıs 2024 Çarşamba 14:39
Bu haber 84 kez okundu

İnşaat sektöründe marka olan başarılı isimlerden biri olan İlker Köybaşı, iş ahlakından ödün vermeden inşaat sektöründe atılımlarını sürdürüyor.

İnşaat Sektöründe Marka ‘İlker Köybaşı' Projeleriyle Fark Yaratıyor
İnşaat sektöründe marka olan başarılı isimlerden biri olan İlker Köybaşı, iş ahlakından ödün vermeden inşaat sektöründe atılımlarını sürdürüyor.

İlker Köybaşı, Karaağaç 20 metrelik ana yolu üzerinde 3+1 daireler ve 5+1 dubleks daireler, İş yerleri yepyeni projelerle bölgeye hizmet ediyor.

Faizsiz kredi şartlarıyla kendine has kampanyalarla bölge halkını ev sahibi yapmanın gayreti içinde olduğunu dile getiren İlker Köybaşı, Hatay halkına en kaliteli hizmeti vermekten büyük gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

Genç başarılı iş insanı İlker Köybaşı, bugüne kadar 500’ün üzerinde inşaat projesiyle binlerce insanı konut sahibi yaptı.

Yaşanan büyük deprem felaketinde yaptığı hiçbir binası hasar almayan Köybaşı, inşa ettiği binaların hasarsız olması dolayısıyla vatandaşlardan takdir görüyor.

Binalarının ‘depreme dayanıklı’ olmasını ve ‘hasarsız’ çıkmasını kaliteli malzemenin yanı sıra, inşaatların başında bizzat durmak ve yakından takip eden İlker Köybaşı, tek gayesinin insanlara mutlu ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturmak olduğunu belirterek vatandaşları ofislerine davet etti.

“Köybaşı İnşaat İmzasını İstikrar ve iddialı adımlarla hasarsız yapılarla sürdürmenin gururunu yaşıyoruz “diyen İlker Köybaşı, bölge halkını Karaağaç Konarlı Mahallesi / Sezer Sitesi Civarı / Arsuz – İskenderun adresine davet etti.

Kalite ve Güvenin adresi Köybaşı İnşaat

Geniş Bilgi ve Projelerimiz hakkında bilgi almak için

Lütfen arayınız: 0534 333 73 86





Yorum Gönder