İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

03 Kasım 2020 Salı 11:00
Bu haber 646 kez okundu

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.

İskenderun Belediye Meclisi Toplandı
İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşüldü.

Gündemde bulunan :

1)        Kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması yerel hizmetlerin dengeli dağılımı ile hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla Belediyemizde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün kurulması ve ayrıca 1 adet G.İ.H sınıfında 1. Dereceli Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü kadrosunun ihdas edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

2)        Belediyemizde çalıştırılan sözleşmeli personele uygulanacak mevzuat hükümlerine göre hazırlanan Disiplin Yönetmeliği ile ilgili gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

3)        Belediyemiz lojmanlarına ait yönetmelik yeniden düzenlenmiş olup, gerekli meclis kararının alınması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

4)        İskenderun Belediye Başkanlığı Amatör Spor Kulüplerine ve Amatör Sporculara ayni ve nakdi yardım yapılması, ödül verilmesi ile ilgili yönetmeliğin meclisçe görüşülerek gerekli kararın alınması ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

5)        Toplantı başında gruplardan gelen teklif ile Deprem ve Doğal Afet Komisyonu kurulması ile ilgili yazılı önerge oy birliği kabul edilerek, komisyon üyeliklerine ise Erdem Ünlüçetinkaya Bülent Kırmızıoğlu, Sedat Bakır, İsa Saraçoğlu ve Mecit Boğusoğlu seçildi.





Yorum Gönder