İskenderun’a Şehit Ateşi Düştü!

05 Şubat 2018 Pazartesi 10:48
Bu haber 1021 kez okundu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlar sırasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal'ın acı haberi ailesine verildi.

İskenderun'a Şehit Ateşi Düştü!

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlar sırasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal'ın acı haberi ailesine verildi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonlarda Piyade Uzman Çavuş Selim Vurdal şehit düştü.

Şehit Vurdal'ın acı haberi İskenderun ilçesi Karayılan Mahallesinde ikamet eden ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin anne ve kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.

Şehidin Karayılan Mahallesi'ndeki evine gelen İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve beraberindeki askeri heyet, acı haberi anne Nuran Vurdal'a verdi. Oğlunun şehit olduğunu öğrendikten sonra fenalaşan anne Nuran Vurdal'a hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti.

Babası Ahmet Vurdal'ı bir süre önce kaybettiği belirtilen şehidin, bekar ve 3 kardeşten ortancası olduğu öğrenildi. Şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asılırken, yakınları da başsağlığı için eve akın etti. Şehidin cenazesinin, yarın öğle namazına müteakiben İskenderun'da toprağa verileceği bildirildi.

Şehadet haberini alan şehit yakınları aileye taziye ziyaretinde bulunurken, şehidin baba evi Türk bayrağı asıldı.

Acı Haber Osmaniye’ye de Ulaştı!

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü unsurlarına karşı gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Piyade Komando Uzman Çavuş Bekir Evren’in (24) de Osmaniye’deki ailesine acı haber verildi. Şehit Evren’in Dr. İhsan Göknal Mahallesi’ndeki evine giden askeri yetkililer, baba Hasan Hüseyin ve anne Emine Evren’e acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Haberi alan aile yakınları ve akrabaları eve gelerek aileye taziyede bulunurken, baba evine ve sokağa Türk bayrağı asıldı. Şehit Evren’in 1 yıllık evli olduğu ve 2,5 yıldır uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi.



Yorum Gönder