İskenderun’da İlk Ders Zili Çaldı

11 Eylül 2023 Pazartesi 12:01
Bu haber 181 kez okundu

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı dolayısı ile İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlk Okulu’nda İlköğretim Haftası Açılış programı düzenlendi.

İskenderun'da İlk Ders Zili Çaldı

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı dolayısı ile İskenderun Dr. Gani Bahadırlı İlk Okulu’nda İlköğretim Haftası Açılış programı düzenlendi.

Düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlköğretim Haftası Kutlama Programı; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun yapılması ve akabinde İstiklal Marşı’nın hep birlikte coşkuyla okunmasıyla başlayarak, günün anlam ve önemine yönelik konuşmaların yapılması  şiir okunması, çeşitli gösterilerin yapılması ve ilk ders zilinin çalınmasıyla devam etti. 

Açılışta konuşan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek; “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için yeni eğitim-öğretim döneminin ilk ders zili çaldı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.(Haber: Şirvan Selçuk)



Yorum Gönder