İskenderun’un Ortak Paydasında Buluştular

02 Temmuz 2018 Pazartesi 17:23
Bu haber 1007 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçeye en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olan önemli isimleri arka arkaya konuk etti.

İskenderun'un Ortak Paydasında Buluştular

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçeye en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olan önemli isimleri arka arkaya konuk etti.

İskenderun halkına en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil’in yoğun ziyaretçi trafiğinin ilk konuğu İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk olurken, Başkan Seyfi Dingil daha sonra sırasıyla İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutlu’yu ağırladı.

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kentte başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil, “Sayın Kaymakamımız ile sürekli iletişim halindeyiz. Kentimize ve bölgemize verdiği katkılardan ve hizmetlerinden ötürü Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.

Sağolsun Sayın Kaymakamımız her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oluyor, destek veriyor. İskenderun için birçok önemli projeye birlikte imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

İskenderun ile ilgili yeni projelerin konuşulduğu ve istişarede bulunulduğu ziyaretlerde de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’u daha ileriye taşıma noktasında 7/24 hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hep beraber el birliğiyle şehrimize ve esnaflarımıza faydalı çalışmalar yapmanın mücadelesi içerisindeyiz. Hepimizin amacı; İskenderun’a hizmet etmektir. Odalarımızın her zaman yanında ve destekçileriyiz” şeklinde konuştu. 

Yorum Gönder