İSTE, IFTE Uluslarası Havacılık Eğitim Fuarı’ndaydı…

07 Mayıs 2024 Salı 17:50
Bu haber 56 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 3- 5 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen IFTE’ye (Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı) katıldı.

İSTE, IFTE Uluslarası Havacılık Eğitim Fuarı'ndaydı…

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 3- 5 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen IFTE’ye (Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı) katıldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 3- 5 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenen IFTE’ye (Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarı) katıldı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 3 Mayıs Cuma günü başlayan ve üç gün süren IFTE’ye; Uçuş Eğitim Organizasyonları, Tip Eğitim Organizasyonları, Havacılık Akademisi Kurumları, Havacılık Eğitimi Veren Üniversiteler, Yedek Parça Tedarikçileri, Uçak Bakım Onarım Şirketleri, Yabancı Dil Kursu Veren Kuruluşlar, SHGM'den Yetkili Özel Hastaneler, Piston Motor Uçak Üreticileri, Broker Şirketleri, Havacılık Basın Kuruluşları ve diğer eğitim kurumları da katılımlarıyla destek verdi.

Havacılık sektöründe hizmet veren kurum ve kuruluşların uluslararası düzeyde bilinilirliğini arttırarak iş birliği zemini hazırlamak, havacılık eğitimleri ile ilgili tüm detaylı bilgileri son kullanıcıya sunmak, sektörle ilgili gelişmeleri ve fırsatları duyurmak için düzenlenen etkinlikte yer alan İSTE standına katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Havacılığın geleceğin en önemli sektörleri arasında yer alacağını ifade eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, “İskenderun Teknik Üniversitesi olarak düzenlenen etkinliğe katılım sağlayarak üniversitemizin uluslararası ve ulusal tanınırlığının artmasına ve sektör paydaşları ile iş birliğinin kurulmasına ve geliştirilmesine katkı sağlamış olduk. Potansiyel öğrencilerimizle buluşmamıza, mezun öğrencilerimizle bir araya gelmemize de imkân sağlatan IFTE Fuarından emeği geçen hocalarımıza teşekkür ederim.” değerlendirmesinde bulundu.


Yorum Gönder