Kaymakam Soytürk Muhtarlarla Buluştu!

04 Temmuz 2017 Salı 20:34
Bu haber 979 kez okundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda tertip edilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı İskenderun’da da her ay düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Kaymakam Soytürk Muhtarlarla Buluştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda tertip edilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı İskenderun’da da her ay düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor. Bu toplantılar ile İlçedeki sorun ve ihtiyaçlar belirlenerek çözüm odaklı görüşmeler yapılıyor.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda Kaymakam Recep Soytürk başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ramazan İnan, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdür Vekili Yıldız Sarıgül hazır bulundu.

Kaymakam Soytürk, vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek, çözüme kavuşturulması noktasında daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarla istişarede bulunmak üzere bir araya gelindiğini belirtti.

Kaymakam Soytürk, muhtarlarımın istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek, çözüme kavuşturulması bakımından ilgili mevzuatın hükümlerini incelemek ve kurum yetkililerinin de görüşünü almak suretiyle istişare de bulundu.   

İlgili mevzuat hükümleri esas olmak üzere, kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentimizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Soytürk, güzide kent İskenderun’un ve çok değerli İskenderun halkının geleceği için yürüttüğümüz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam ettireceklerini dile getirdi.

Kaymakam Soytürk, toplantının sona ermesinin müteakibinde katılımlarından ve çalışmalarından dolayı muhtarlarımıza ve ilgili kurum yetkililerine teşekkür etti.

Toplantıya katılım gösteren mahalle muhtarları ise, bu tür toplantılar vesilesiyle kentin idarecileri ve muhtarlarının buluşmasının sağlanması ve İskenderun’un sorun ve ihtiyaçları konusunda yöneltilen görüş ve önerilere hassasiyetle yaklaşılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Yorum Gönder