‘Kursiyerler Sertifikalarını Aldı’

28 Şubat 2024 Çarşamba 13:40
Bu haber 72 kez okundu

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, 18. Meslek Komitesi ve İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) İş Birliği İle Düzenlenen Sigortacılık Eğitimleri Sona Erdi.

‘Kursiyerler Sertifikalarını Aldı'

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, 18. Meslek Komitesi ve İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER)  İş Birliği İle Düzenlenen Sigortacılık Eğitimleri Sona Erdi.

‘İhtiyacınız olduğunda alamayacağınız ‘Tek şey Sigortadır’ bilinci ile hareket eden 18.Meslek Komitesi, İTSO ve İSADER  işbirliği ile düzenlenen kurslar sana erdi ve kursiyerlere sertifikaları teslim edildi.

Sertifika Töreni öncesi konuşma yapan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Sigortanın önemi son yıllarda daha da artı. Bu eğitimde, sektörle ilgili birçok detaya değinilmiş olup, ülkemizde satılan tüm poliçeler, hasarda yapılması gerekenler, Sigortacılık satış teknikleri, müşteri ilişkileri kısaca bir acentede yapılan tüm iş ve işlemler kursiyerlere anlatıldı. Sigortacılık gibi nitelikli bir mesleğe, yeni personeller kazandırılması ve istihdama katkı olması bizleri sevindirmektedir. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen İSADER  ve 18. Meslek Komitemize Yönetim kurulu üyemiz Levent Çam ve diğer arkadaşlarımıza da  teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Böylesi eğitimlerin düzenlenmesine ilişkin, odamızın her zaman hazır olduğunu ve yanlarında olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İSADER Başkanı Mevlüt Tekin, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, 05-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Sigortacılık eğitimlerine katılan toplam 26 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Sigortacılık eğitimlerine katılan kursiyerler ise, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, 18. Meslek Komitesi ve İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER)’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. 

Sertifika törenine, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi  Levent Çam,  İSADER Başkanı Mevlüt Tekin, 18. Meslek Komite Başkanı Armağan Dedeağa, 18.Meslek Komite üyeleri, Emir Horuz, Osman Çoban, Sinan Gök, Emrah Kireççi, İlker Havran ve kursiyerler katıldı.




Yorum Gönder