‘Lütfen Rehavete Kapılmayın’

28 Mayıs 2021 Cuma 17:37
Bu haber 420 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Covid-19 Salgını ile mücadelede, alınan tedbir ve kararlara sabır ve sağduyu ile riayet ederek, olumlu bir gelişme kaydedildiğini, ancak rehavete kapılmamak gerektiğini belirtti.ö

‘Lütfen Rehavete Kapılmayın'

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Covid-19 Salgını ile mücadelede, alınan tedbir ve kararlara sabır ve sağduyu ile riayet ederek, olumlu bir gelişme kaydedildiğini, ancak rehavete kapılmamak gerektiğini belirtti.

Kaymakam Yönden konuyla ilgili mesajında şunları vurguladı;

“Değerli Hemşerilerimiz;

Koronavirüs (Covid-19) Salgını ile Mücadele sürecinde hükümetimiz ve İl/İlçe Hıfzısıhha Kurulları tarafından alınan tedbir ve kararlara sabır ve sağduyu ile riayet ederek, olumlu bir gelişme kaydettik.

Sağlık Bakanlığı'nca yapılan açıklamaya göre 15-21 Mayıs 2021 tarihlerini kapsayan haftalık pozitif vaka sayılarında İlimiz Hatay Türkiye'de en iyi 2. İl konumuna ulaşmıştır.

Bu zorlu mücadelemize görev hassasiyeti ve fedakârlığıyla katkıda bulunan beyaz önlüklü kahramanlarımız ve kolluk birimlerimiz başta olmak üzere sabır ve sağduyusuyla katkıda bulunan kadirşinas halkımıza canı gönülden teşekkür ederken, henüz salgın sürecinin sona ermediğini ve bu anlamda maske, mesafe ve hijyen kuralından taviz verilmemesini önemle rica ediyoruz. Lütfen rehavete kapılmayınız!”

Yorum Gönder