Muharip Gaziler Derneği Başkanından HATSU’ya Teşekkür Ziyareti

18 Kasım 2023 Cumartesi 12:15
Bu haber 120 kez okundu

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat’a ziyarette bulundu.

Muharip Gaziler Derneği Başkanından HATSU'ya Teşekkür Ziyareti

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat’a ziyarette bulundu.

Başkan Bakır, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay genelinde yaptığı çalışmalar, deprem sonrası verdiği mücadele ve HATSU Genel Müdürlüğü’nün Antakya Atatürk Parkı içerisinde yapılmakta olan dernek binasına verdiği katkılardan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile HATSU ekiplerine teşekkür ederek Genel Müdür Polat’a plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Polat, yaşanılan depremin ölçeğinin çok büyük olduğunu, yerin üstünde yaşanılan yıkımın, yerin altında da yaşandığını, hasarın ve yıkımın da çok büyük olduğunu vurguladı.

Polat, yaptığı açıklamada; “Yaşanan deprem sonrasında yapılan hasar tespit çalışmalarına göre altyapılarda yaklaşık 4,3 milyar liralık bir zarar oluştu. Ekiplerimiz bir yandan şehrin altyapısını yenilerken, diğer yandan gelen talepleri değerlendirerek, deprem sonrası ayağa kalkmaya çalışan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaralarımızı sarmak ve Hatay’ımızı ayağa kaldırmak için mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Gönder