‘Muhtarlar Bizim En Büyük Çözüm Ortağımızdır’

19 Ekim 2023 Perşembe 17:03
Bu haber 225 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

‘Muhtarlar Bizim En Büyük Çözüm Ortağımızdır'

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma programının ardından Arsuz Belediyesi ve kahvaltı programında muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların her zaman çözüm ortağı olduğunu belirten Başkan Asaf Güven, “Muhtarlar, Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlar kentlerin başında, idareci olarak bulunmaktadırlar. Burada devleti temsil eden mülki amirden sonra, belirli bir süre için seçilen Belediye Başkanı ve muhtarlar gelmektedir. Mahalle muhtarları, Belediye, Kaymakamlık birçok sorunu birlikte çözmektedir. Özellikle de 6 Şubat depreminden sonra yaşadığımız birçok problemi birlikte çözmeye çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Yaptığımız hizmetlerde tabi bazı eksiklikler var. Yetişemediğimiz yerler var. Ama tüm birimlerimizle, muhtarlarımızla birlikte çözmeye çalışıyoruz. 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesi ile kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımız bizim en büyük çözüm ortağımız olacaktır. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

Muhtarlıkların, Türk Devlet örgütlenmesinde önemli bir konuma sahip, 100 yıllık 200 yıllık bir geleneği olduğunu vurgulayan Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, kaymakamlık ve belediye olarak tüm hizmetlerin götürümünde muhtarları dahi içine alan bir modelle çalıştıklarını belirtti.  Kamu hizmetlerinin sunumundaki destekleri için teşekkür ederek, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. 

Tüm muhtarlar adına söz alan Gözcüler Mahalle Muhtarı Züher Ekenel, Kaymakam ve Belediye başkanı olmak üzere tüm belediye ve kaymakamlık personeline desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Düzenlenen programa; Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri ve Muhtarlar katılım gösterdi.


Yorum Gönder