Musa Salık’tan Mega Medya Grubu’na Ziyaret

01 Eylül 2021 Çarşamba 16:33
Bu haber 910 kez okundu

Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık, Mega Medya Grubu’na Nezaket ziyaretinde bulundu.

Musa Salık'tan Mega Medya Grubu'na Ziyaret
Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık, Mega Medya Grubu’na Nezaket ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Grubu çalışanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık, Mega Medya Grubu'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek başarılar diledi.

Yakın zamanda çıkacak olan yeni kitabı hakkında da bilgiler veren Musa Salık; "Güvenlik korucuların tarihsel sürecini ve gelişimini konu alan kitabımız da, Güvenlik koruculuğu sisteminin nasıl ve ne şartlarda kurulduğu, gönüllü güvenlik korucuları ve bayan güvenlik korucularının çalışma sistemlerinin yanı sıra korucu eş ve çocuğu olmanın ne gibi zorlukları gibi konuları ele aldık. Yaklaşık 1 yıldan beri üzerinde çalıştığımız kitabımız yakın zamanda baskıdan çıkacak” diye konuştu

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Amanoslar Şehit Gazi ve Güvenlik Korucuları Federasyonu Genel Başkanı Musa Salık’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Gönder