Namık Kemal Ortaokulu’ndan Bir Başarı Daha

05 Mayıs 2019 Pazar 22:46
Bu haber 636 kez okundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okullar arası yelken yarışlarında Hatay’ı temsil eden İskenderun Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri Nurettin Mert Sütlü Türkiye dördüncüsü, Firdevs Yeğin ise beşinci olarak kente döndü.

Namık Kemal Ortaokulu'ndan Bir Başarı Daha

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okullar arası yelken yarışlarında Hatay’ı temsil eden İskenderun Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri Nurettin Mert Sütlü Türkiye dördüncüsü,  Firdevs Yeğin ise beşinci olarak kente döndü.

İzmir Çeşme’de 04-05 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye finallerinde 60 okuldan 60 kız ve 60 erkek yelkencinin kıyasıya mücadele ettiği yarışmada, tek devlet okulu olarak katılan İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’ndan iki öğrenci katıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden öğrencilerin katıldığı ve 2 gün boyunca süren şampiyonada tek devlet okulu olan Namık Kemal Ortaokulu sporcuları Nurettin Mert Sütlü Türkiye dördüncüsü, Firdevs Yeğin ise Türkiye beşincisi oldu.

Her yıl devlet okulları arasında birçok alanda başarı elde eden İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nun Müdürü Ali Koç, düzenlenen yarışmada öğrencilerini biran olsun yalnız bırakmadı.

60 özel okulun bulunduğu Türkiye Finallerinde dördüncülük ve beşincilik elde eden öğrencilerini kutlayan Okul Müdürü Ali Koç, “Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri gururlandırdı. Gerçekten buralara kadar gelmek çok zor ancak bizlere hiçbir zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönden, Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal Karahan’a çok teşekkür ediyorum. Yine her zaman yanımızda olan İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Köseoğlu, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürümüz Ferit Ali Gündel’e de desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Burada yine en büyük teşekkürü de öğrencilerimiz ile birlikte birebir ilgilenen antrenörlerimize de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Gönder