Öğrencilerden Başkan’a Yoğun İlgi

28 Kasım 2018 Çarşamba 14:35
Bu haber 823 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hürriyet İlk Öğretim Okulu tarafından düzenlenen geçmişten günümüze ‘Kültür ve Miras’ adlı serginin açılışına katıldı.

Öğrencilerden Başkan'a Yoğun İlgi

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hürriyet İlk Öğretim Okulu tarafından düzenlenen geçmişten günümüze ‘Kültür ve Miras’ adlı serginin açılışına katıldı.

Geçmişten günümüze ‘Kültür ve Miras’ adlı serginin açılışı; Belediye Başkanı Seyfi Dingil, okul Müdürü İmadettin Oğuz, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Tuncer ile birlikte gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Sergi sonrası öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Seyfi Dingil, öğrencilerle sohbet ederek tek tek fotoğraf çektirdi.

‘Onlar Bizim Geleceğimiz’

Öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Seyfi Dingil,” Hürriyet İlk Öğretim Okulunda gerçekleştirdiğimiz sergi açılışı sonrasında öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Öğrencilerimizin şahsımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyor, her zaman eğitime destek olmaya devam edeceğimizi belirtiyoruz” dedi.

‘Eğitime Tam Destek Veriyoruz’

Belediye Başkan Seyfi Dingil,”Fırsat buldukça okullarımızı ziyaret ederek, etkinliklere katılıyoruz. Bu ziyaretlerimizde okullarımızın eksikliklerini yerinde görüyor, sorunlarını dinliyor ve elimizden geldiği kadar çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken öğrencilerimize zaman ayırmak, onları tanımak en güzel yanı, Okullarımıza olan ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder