PTT 176 Yaşında!

25 Ekim 2016 Salı 11:17
Bu haber 1377 kez okundu

PTT 176. Kuruluş Yıl-dönümünü kutluyor. İskenderun Merkez PTT Şube Müdürü Haluk Nazik, Çarşı PTT Şube Müdürü Fatma Yürekli ve Baş Dağıtıcılar Yılmaz Karayün ve Esra Çolak, Kaymakam H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundular.

PTT 176 Yaşında!
İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret eden Merkez PTT Şube Müdürü Haluk Nazik, Çarşı PTT Şube Müdürü Fatma Yürekli ve Baş Dağıtıcılar Yılmaz Karayün ve Esra Çolak, PTT’nin 176. Kuruluş Yıldönümünü Kaymakam Özyiğit’e çiçek takdiminde bulunarak kutladı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı Özyiğit, “176 yıldır milletimizin hizmetinde olan ve Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan PTT teşkilatı, hızla ilerleyen teknoloji karşısında hizmet kalitesini yükselterek her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekmeye ve halkımızın teveccühüne mazhar olmaya devam etmektedir. Bu kutlu hizmet yolculuğunda 176 yılı geride bırakan başta İskenderun PTT teşkilatı personelini en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, bu vesileyle PTT teşkilatının kuruluşunun 176. Yıldönümünü de gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Gönder