‘Sen, Ben Yok, Hatay Var ‘

31 Ekim 2019 Perşembe 16:51
Bu haber 679 kez okundu

TBMM’deki Hatay Milletvekilleri, Hatay’ın geleceği ve yarınları için istişare ve değerlendirme kahvaltısında bir araya geldi.

‘Sen, Ben Yok, Hatay Var ‘
TBMM’deki Hatay Milletvekilleri, Hatay’ın geleceği ve yarınları için istişare ve değerlendirme kahvaltısında bir araya geldi. Farklı görüşlere veya ideolojilere sahip milletvekillerinin ‘Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır” diyerek, ilin sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdığı toplantıya, AK Parti Hatay Milletvekileri Hüseyin Yayman, Hacı  Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, ve Sabahat Özgürsoy Çelik, CHP Milletvekilleri İsmet Tokdemir, Suzan Şahin ve Serkan Topal ile MHP Milletvekili Lütfi  Kaşıkçı katıldı.

Hatay’ın sorunları için zaman zaman bir araya gelen milletvekillerinin istişare ve değerlendirme toplantısında, milletvekilleri ‘Sen, ben yok, Hatay var ‘ diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ak Parti, CHP ve  MHP’li milletvekillerinin siyasi kimliklerini bir tarafa bırakıp, Hatay ortak paydasında buluştuğu toplantıya CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ile TİP Milletvekili Barış Atay’ın katılmadığı gözlendi.

Yorum Gönder