Seyfi Başkan Halka ‘Evet’i Anlatıyor!

14 Nisan 2017 Cuma 11:21
Bu haber 1160 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gece gündüz demeden İskenderun’u karış karış dolaşarak halka ‘Evet’i anlatıyor.

Seyfi Başkan Halka ‘Evet'i Anlatıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, gece gündüz demeden İskenderun’u karış karış dolaşarak halka ‘Evet’i anlatıyor.

Gittiği her yerde, ziyaret ettiği her evde, sohbet yaptığı her ortamda 16 Nisan’da halkın referandumda oylayacağı maddeleri anlatan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “16 Nisan, ülkemiz için bir dönüm noktasıdır ve bu ülkenin kaderinin değişeceği tarihtir” diye konuşuyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve AK Parti İskenderun İlçe başkanı Ayhan Bodur ile birlikte esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni görüştüğü esnaf ve vatandaşlara anlatan Başkan Seyfi Dingil, sistemin getireceği yeniliklerden bahsederek, evet oyu için destek istedi. 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil hem esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinlemek hem de 16 Nisan'da yapılacak olan ve Türkiye'nin geleceği için önemli olan halk oylamasıyla değişecek sistemi anlatmak için ziyaretlerde bulunduklarını kaydederken, vatandaşın ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

Başkan Seyfi Dingil, "16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında evet dememizle birlikte yapılacak olan sistem değişikliğiyle birlikte ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecek. Vatandaşımızın sorunları da yeni sistemle birlikte daha hızlı şekilde çözüme kavuşacak. Biz 16 Nisan'a kadar teşkilatımızla birlikte sahada çalışacağız, vatandaşlarımıza yeni sistemi anlatacağız. Bu sistemin kişiler için değil ülkenin geleceği için önemli olduğunu anlatmaya devam edeceğiz“ dedi.

Yorum Gönder