Tamamlayıcı Tıp ile Vücudunuzu Güçlendirin

29 Mart 2021 Pazartesi 15:50
Bu haber 585 kez okundu

Mega Radyo’da canlı yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ programının bu haftaki konuğu Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi, Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Dr. Ömer Süha Caymaz oldu.

Tamamlayıcı Tıp ile Vücudunuzu Güçlendirin

Mega Radyo’da canlı yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ programının bu haftaki konuğu Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi, Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Dr. Ömer Süha Caymaz oldu.

Deneyimli Gazeteci-Radyocu Semir Yazıcı’nın sunduğu Programda Başhekim Dr. Ömer Süha Caymaz başhekimlik süreci, hastanenin hedef ve projelerini anlatırken Medikal Estetik, Tamamlayıcı Tıp tedavi yöntemleri ile ilgili bilgileri paylaştı ve Mega FM dinleyicilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Dr. Ömer Süha Caymaz, 2015 yılında İskenderun Gelişim Hastanesinde başlayan Başhekimlik görevini iki yıla yakın zamandır Özel Palmiye Hastanesinde başarıyla yürütüyor. Gelişim ve Palmiye Sağlık Kurumları olarak bölgede yaptıkları sağlık sektörü ile ilgili yatırımlar, çalışmalar, teknolojik gelişmeleri ve projeleri anlatan Dr. Ömer Süha Caymaz, medikal estetik, tamamlayıcı tıp, Ozon tedavisi, Glutatyon ve Akupunktur tedavileri ile ilgili konularda dinleyicileri bilgilendirdi.

Vücuttaki hücreleri yenileyen ve virüs salgınlarına karşı vücut direncini arttıran medikal ozon uygulamalarını İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Başhekim Dr. Ömer Süha Caymaz, bu tedavilerin vücut direncini, yararlı hücreleri güçlendirerek bulaşıcı hastalıklara karşı da daha güçlü olmayı sağladığını belirtti.

Özellikle salgın sürecinde, ozon tedavisinin önemine değinen Dr. Ömer Süha Caymaz, “Kişinin yaşam kalitesini yükselten tedavilerden birisi de medikal ozon tedavisidir. Kan yolu ile ve yüksek basınçta oksijen vererek uygulanan ozon tedavisi sonrasında bağışıklık sistemi güçlenen bireyler, hastalıklara karşı daha dirençli hale gelmektedir. Yenilikçi bir tedavi yöntemi olan ozon tedavisi ile kişinin bağışıklık sistemi güçleniyor, hastalığa yenilme riski azalıyor” açıklamasında bulundu.

İskenderun’da akupunkturu ilk uygulayan hekimlerden biri olan, ayrıca ozon tedavisi hizmeti sunan Uzman Dr. Caymaz, Glutatyon tedavisinin vücuda faydaları hakkında bilgileri paylaşarak, “En önemli antioksidanlardan olan Glutatyon; insan vücuduna zarar veren maddeleri etkisiz hale getirerek, vücudun korunmasını sağlar. Bağışıklık sistemini güçlendirici özelliğe sahip olan Glutatyon tedavisi, yaşlılık belirtilerini yavaşlatır ve bunun yanında vücudun hastalıklara yakalanma ihtimalini azaltır. Bir destek tedavisi olan Glutatyon tedavisi; kas performansını arttırır, sigaranın vücuda verdiği zararları azaltır, meyve ve sebzedeki kimyasal kirleri, et ve sütteki hormonların, antibiyotiklerin zararlarını azaltır. Glutatyon tedavisi, mükemmel bir detoks ustasıdır” dedi.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan “Sağlıkta Gelişim” söyleşi programı, FM bandı 97.7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden ve Mega Medya Grubu Facebook sosyal medya kanalından canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert, Şirvan Selçuk ve Ali Kemal Zerenli yönetti.





Yorum Gönder