TÜGVA'dan Zeytin Dalı Harekatına Destek!

30 Ocak 2018 Salı 11:20
Bu haber 816 kez okundu

Türk silahlı kuvvetlerinin Afrin operasyonunu başarıyla yürüten Mehmetçiklere Türk halkından çığ gibi artan destek var.

TÜGVA'dan Zeytin Dalı Harekatına Destek!

Türk silahlı kuvvetlerinin Afrin operasyonunu başarıyla yürüten Mehmetçiklere Türk halkından çığ gibi artan destek var. Hassa sınırına giderek Türk silahlı kuvvetlerinin yanında olduğunu belirten sivil toplum kuruluları Devletin yanında olduklarını açıkladılar.

TÜGVA il yönetimi ile Adaleti savunanlar derneği üyeleri ile vatandaşlar hassada sınırın sıfır noktasına giderek burada açıklama yaptılar. Sınıra konvoy halinde giden vatandaşlar Türk bayraklarıyla yeri göğü inlettiler.

Adaleti Savununlar Derneği genel Başkan vekili Emekli Albay Mustafa Hacımustafaoğulları, Eski Refah partisinin ilçe başkanlarından siyasetçi Yusuf yener Tuğva Hatay il temsilcisi Sinan Köklü, organizasyona katıldı. Burada kısa bir açıklama yapan Hacımustafaoğulları Türk silahlı kuvvetlilerinin her daim yanında görev almaya hazırız onların yaptığı bu operasyonlara destek için halkımızla buradayız dedi.

Refah Partisi eski ilçe başkanlarından siyasetçi Yusuf Yener de bugün buraya gelmemizin e önemli mesajı çok açıktır biz şehadete hazırız buraya bunun için geldik. Allah nasip ederse görev bize verilse bizde oraya gideceğiz Allah ordumuzu yar ve yardımcısı olsun. Biz ordumuzun ve sayın cumhurbaşkanımızın emrindeyiz dedi.

TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Başkanı Sinan Köklü, İlçe Temsilcilikleri, Türkiye Gençlik Vakfı Osmaniye İl Temsilcisi ve ASDER (Adaleti Savunanlar Derneği) Başkanları ile birlikte Hassa ilçesinde sıfır noktasında basın açıklaması yaptı.

TÜGVA Türkiye Gençlik Vakfı olarak tüm ilçe teşkilatları ve gençleriyle askerlerin arkasında olduklarını ifade eden Hatay İl Başkanı Sinan Köklü, “Onlara yalnız olmadıklarını göstermek için bir araya geldik. Her daim askerimizin arkasındayız. Fetih süresini okuyarak askerimiz için dualar ediyoruz Rabbim Devletimizi, milletimizi, ordumuzu korusun ve ordumuza zaferler nasip eylesin. Allah ordumuzu korusun” dedi.

Yorum Gönder