Gündem Haberleri Tümü

Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Asfalt Atağı

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek, ihtiyaç olan önemli noktalarda asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Süleymaniye,Dumlupınar,Sakarya,Muradiye ,Küçük Sanayisi Sitesi içerisi ,Cebike ve Çankaya mezarlık yolunda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını mahalle muhtarları ile birlikte yerinde inceledi.
Kent genelinde ihtiyaç olan tüm noktalarda asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,"  şehir merkezinde ve mahallelerimizde en yoğun kullanılan caddelerimizde asfalt yenileme çalışması yapıp,kısa bir sürede trafiğe yeniden açtık" dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Her şey İskenderun'umuz ve hemşerilerimiz için.İskenderun'da yollar daha güzel daha konforlu hale geliyor. Fen işleri ekibimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.İskenderun'da bozuk yok bırakmayacağız. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra tüm birimlerimiz kısıtlama boyunca görevinin başında olmaya devam edecek" şeklinde konuştu.
Mahallelerinde sıcak asfalt çalışması yapılan mahalle muhtarları ise Başkan Tosyalı'ya teşekkürlerini ilettiler.

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları