Gündem Haberleri Tümü

Aykut Davut Öktem’den Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

“Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz, Saygıdeğer Öğretmenlerimiz, Kıymetli Çalışanlarımız ve Tüm Bölge Halkımız,

Ramazan ayının maneviyatı içerisinde birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek geçirdiğimiz bu mübarek günlerin ardından, hep birlikte Ramazan Bayramı’nın sevincini yaşamanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yükseliş Koleji olarak, eğitim yolculuğumuzda bize güç katan tüm bireyler olarak sizlerle bir arada olmanın verdiği huzur ve mutluluğu ifade etmek isterim.

Bu özel günlerde, başta öğrencilerimiz olmak üzere, geleceğimizin teminatı yavrularımızın aydınlık yarınlara ulaşmaları için gösterdiğiniz özveri ve emekleriniz için teşekkür ederim. Eğitim camiamızın her bir ferdi olarak, birbirimize ve toplumumuza karşı sorumluluklarımızın bilincinde, daha iyi bir dünya için el ele vermenin önemini bir kez daha hatırlatmak isterim.

Bu bayram vesilesiyle, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler geçirmenizi dilerim. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerin, dünyamıza barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini temenni eder, tüm insanlığa hayırlar getirmesini umut ederim. Birlikte nice bayramlara sağlıkla, huzurla, mutlulukla ulaşmayı diliyorum.

Ramazan Bayramınız kutlu olsun!”

Saygılarımla,

Aykut Davut Öktem

Genel Müdür, Yükseliş Koleji

Paylaş
Tweet Paylaş Paylaş

Facebook Yorumları