Çareyi ‘GELİŞİM’de Buldu

29 Mart 2021 Pazartesi 13:26
Bu haber 441 kez okundu

Yaklaşık iki aydan bu yana bel fıtığı problemi bulunan 54 yaşındaki Sevim Orhan, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Çareyi ‘GELİŞİM'de Buldu

Yaklaşık iki aydan bu yana bel fıtığı problemi bulunan 54 yaşındaki Sevim Orhan, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.  Yurtdışında gördüğü tedavilerden fayda bulamayan Sevim Orhan, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Doğan Değirmenci’nin gerçekleştirdiği bel fıtığı ameliyatıyla, ağrılarından kurtuldu.

Hastaya, mikrocerrahi ile lomber disk cerrahisi tekniği uyguladıklarını belirten Op. Dr. Doğan Değirmenci, “Sağ bacak ağrısı ve güç kaybı şikâyetleriyle polikliniğimize başvuran hastamızda; yapılan tetkikler sonucunda bel fıtığı olduğunu teşhis ettik. Mikro cerrahi tekniği ile gerçekleştirdiğimiz başarılı bir ameliyat sonrası hastamızı ertesi gün taburcu ettik. Hastamızın artık ağrısı yok, ayağını hareket ettiriyor” açıklamasında bulundu.

“Ameliyat sonrası ağrılarım son buldu”

Ağrılarının artık dayanılmaz bir hal aldığını ifade eden Orhan, ameliyat sonrası sağlığına kavuşmasına vesile olan beyin cerrahisi ekibine teşekkürlerini sunarak, “İki aydan beri devam eden sağ bacak ağrım vardı. Yurtdışında yaşıyorum ve birçok merkeze başvurmama rağmen ağrılarım geçmemişti. Doktorum Doğan Bey sayesinde eski sağlığıma kavuştum. Ağrısız bir hayatım var artık” dedi.

Yorum Gönder