AK Parti İskenderun’da Başkana ‘Güven’ tam!

24 Eylül 2020 Perşembe 11:55
Bu haber 1472 kez okundu

AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’nın geniş katılımlı 7. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Abdulkerim Güven yeniden başkanlığa getirildi.

AK Parti İskenderun'da Başkana ‘Güven' tam!

AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı’nın geniş katılımlı 7. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Abdulkerim Güven yeniden başkanlığa getirildi.

Sakarya Mahallesi Semt Pazarı’nda gerçekleşen kongreye Ak Parti Hatay İl Koordinatörü Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, delegeler, dernek ve sendika başkanları, STK temsilcileri katıldı.

‘İskenderun için İnandığın yolda Yürü’ sloganıyla gerçekleşen kongrenin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, yeni yönetimde partiye en çok emek veren kadınlara ve gençlere yer verdiklerine dikkat çekerek, “AK Parti’nin gerçek sahibi milletin kendisidir. Ak Parti, Türkiye demektir. Bizler partimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hep birlikte ulaşacağız. Bu sevdanın, bu şarkının sonu yok. Bu şarkının sonun bekleyenler çok beklerler… Bizler ülkemiz için tehdit oluşturan her yerde demir bir yumruk olduk, olmaya da devam edeceğiz. Büyüyen, gelişen, zenginleşen bir Türkiye’den rahatsız olanların oyununu hep birlikte bozacağız. İskenderun için inandığımız yolda yürümeye varız ve hazırız.. Cumhur İttifakı, Allah rızası için kurulmuş bir ittifaktır, bu yolda yürüyen herkese selam olsun” dedi.

Abdulkerim Güven başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Abidin Çolak, Ahmet Bayırlı, Ahmet Kanlı, Ahmet Sarı, Atıf Ceritbinmez, Ayşe Demirel Işık, Beşir Karaaslan, Cemil Demir, Erdal Gözüküçük, Ergün Eker, Fahri Çelik, Hüseyin Hüsnü Özdemir, İbrahim Çolak, İbrahim Selimoğlu, Mahmut Başar,  Mehmet Ali Haluk Alpaydın, Mehmet Karaman, Mehmet Önder, Muhammed Kenan Ak, Muhsin Yeter, Nurhayat Aktaş, Nuri Günal, Onur Açıkalın, Sabahattin Uygun, Sema Sivri, Vedat Cihangir, Veysel Yayla, Zeynep Aybike Yıldırım, Zeynep Yaran.






Yorum Gönder