Başkan Fatih Tosyalı Ankara'da

24 Mart 2021 Çarşamba 13:22
Bu haber 719 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret, görüşmeler ve programlara katılmak üzere Ankara’ya gitti.

Başkan Fatih Tosyalı Ankara'da

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret, görüşmeler ve programlara katılmak üzere Ankara’ya gitti. 

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da bölge Milletvekillerini de ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'yı çalışma ofislerinde ziyaret etti.

İskenderun’a yapılacak olan yatırımlar ve planlanan çalışmalar ile ilgili Milletvekilleri ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, ardından TBMM'de AK Parti Çankırı milletvekili ve Hatay İl Koordinatörü Salim Çivitcioğlu, Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya, Mücahit Durmuşoğlu ve AK Parti Osmaniye il Başkanı Seydi Gülsoy ile gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Halka hizmet noktasında durmadan çalıştıklarını ifade den Başkan Fatih Tosyalı,” Bölge milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ile sürekli her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Gönder