Erdoğan: ‘Cumhur İttifakı ile Ülkemizi Yarınlara Taşıyacağız’

11 Mart 2019 Pazartesi 15:35
Bu haber 595 kez okundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da İskenderun mitinginin ardından Belen ilçesinde halka seslendi.

Erdoğan: ‘Cumhur İttifakı ile Ülkemizi Yarınlara Taşıyacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da İskenderun mitinginin ardından Belen'de halka seslendi. Cumhur ittifakı Belen Belediye Başkan adayı MHP'li İbrahim Gül'e destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur ittifakının pazara kadar değil mezara kadar süreceğini belirterek, partililere 'bölünmeyin' çağrısında bulundu.

"Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, bana her şey sizi, Belen'i hazırlatıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart bizlere yeni bir dinamizm, ruh kazandıracak. Bu yeni dinamizmle inşallah geleceğe yürüyeceğiz. Cumhur İttifakı sadece belediyede değil. Nerede? Parlamentoda. Parlamentodaki dinamizm yerel yönetimlere de sirayet edecek ve yerel yönetimlerde de oradan alacağımız güçle ülkemizi yarınlara taşıyacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bayrağımızı indiremeyecekler bunlar bayrak, ezan düşmanı, bunlar vatan düşmanı onun için seçime 21 gün kaldı çok çalışacağız kapı kapı dolaşacağız, 31 Mart’ta bu zaferi hep beraber kutlayacağız. Karşımızdakiler zillet ittifakı, illet ittifakı. Biz bu Cumhur İttifakı'nı nerede kurduk? 15 Temmuz'da kurduk. Nerede taçlandırdık? 7 Ağustos'ta. Orada ne çıktı? Yenikapı ruhu çıktı. Yenikapı ruhuyla yola çıktık ve ben şimdi diyorum ki Rabbim bizlere pazara kadar değil, mezara kadar bu ittifakı devam ettirmemizi nasip etsin. Aman sandıklara sahip çıkalım, sandıklara gitmeyenleri muhakkak sandıklara taşıyalım. Bu demokrasi mücadelesinden galip çıkacağız ve inşallah 31 Mart akşamın da, ben Belen'i de takip edeceğim. Bakalım Belen'de ne olacak? Şimdi benim sizden bir ricam var, MHP'li kardeşlerim aman kendi içinizde bölünmeyeceksiniz. AK Partili kardeşlerim kendi içinizde sakın bölünmeyeceksiniz ve konsolide olacaksınız, bir, beraber olacaksınız çünkü cumhur olmak budur, bunu yerine getireceğiz."

Yorum Gönder