İskenderun yeni bir şehir stadyumu için Cumhurbaşkanına gidecek

29 Haziran 2018 Cuma 13:58
Bu haber 1381 kez okundu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yaklaşık 3 yıl önce kullanıma kapatılan 56 yıllık 5 Temmuz Şehit Stadyum’da İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in girişimleriyle çalışmalar yoğunlaştı.

İskenderun yeni bir şehir stadyumu için Cumhurbaşkanına gidecek
Başkan Seyfi Dingil, milletvekilleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu alacaklarını ve İskenderun için yeni bir stadyum için ricada bulunacaklarını belirtti.
Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan İskenderun Belediye Spor'un oynayacağı 5 Temmuz stadında incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, daire müdürlerine talimat vererek tadilatların bir an önce bitirilmesini istedi.
İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, Spor Koordinatörü Levent Erköse, başkan yardımcıları ve daire amirleri ile birlikte stadı karış karış gezen Başkan Seyfi Dingil, "5 Temmuz stadının tahsisi konusunda girişimlerde bulunduk. Sporseverler burada müsabaka izlemek istiyor. Bizlerde bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Tesis şu anda kullanılamaz vaziyette ancak el birliğiyle stadımızı tekrar ayağa kaldıracağız. Vekillerimiz ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'dan randevu alarak yeni stad için ricada bulunacağız" dedi.
Futbolcuların konaklayacağı tesisleri de inceleyen Başkan Seyfi Dingil, "Tesisleri en yakın zamana kadar Belediyemizin imkanlarıyla yaşanır hale getirin" talimatını verdi.

Yorum Gönder