Muhtar Meral Kireççi Gürlek’in Mutlu Günü!

18 Eylül 2017 Pazartesi 16:34
Bu haber 2327 kez okundu

İnşaat Mühendisi Ali Fırat Gürlek, güzel gelin Sinem ile yaşamını birleştirdi. İskenderun’un tanınmış ailesi Kireççi Ailesi, Hatay Büyükşehir belediyesi bünyesinde görev yapan, İnşaat Mühendisi Ali Fırat Gürlek’in düğününde büyük mutluluk yaşadı.

Muhtar Meral Kireççi Gürlek'in Mutlu Günü!

İnşaat Mühendisi Ali Fırat Gürlek, güzel gelin Sinem ile yaşamını birleştirdi. İskenderun’un tanınmış ailesi Kireççi Ailesi, Hatay Büyükşehir belediyesi bünyesinde görev yapan, İnşaat Mühendisi Ali Fırat Gürlek’in düğününde büyük mutluluk yaşadı.

İskenderun Savaş Mahallesi’nin güzide muhtarı Meral Kireççi’nin oğlu olan Ali Fırat Gürlek, Gülçin ve Mehmet Sadıkoğlu’nun güzel kızları Sinem ile yaşamını birleştirdi. Begonvilla’da, açık havada (kır düğünü) yapılan düğün merasimi sırasında genç çiftlerin oldukça mutlu oldukları gözlendi.

Genç çiftlerin nikahını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş kıydı. Başkan Savaş, nikah esnasında yaptığı esprililerle geceye renk katmasını bildi. Başkan Savaş, kıyılan nikâh sonrası Evlilik Cüzdanını gelin hanıma vermek yerine gelin ve damada birlikte teslim ederek, orta yolu buldu ve herkese uzlaşı tavsiye edip, konuklardan alkış aldı.

Sadıkoğlu ve Gürlek Aileleri gelen konuklarla bire bir ilgilenme çabasında oldular. Meral ve Ferit Gürlek’in yakışıklı oğulları Ali Fırat Fırat, şık damatlığı, güler yüzü ve yakışıklığıyla beğeni topladı. Güzel gelin Sinem ise sempatik tavırları, değişik tasarımlı gelinliğiyle gecenin yıldızı oldu.

Anne Meral Kireççi Gürlek, Coştu ve Coşturdu!

Oğlunun mutlu gününü görme hazzını yaşayan Meral Kireççi Gürlek ise gece boyunca tüm konuklarla bire bir iletişim içinde olma gayreti gösterdi. Çalınan hareketli parçalarla sahnede coşan Meral Kireççi Gürlek, ayrıca konuklarını sahneye alarak, onlarla birlikte düğünün neşeli ve coşkulu geçmesine öncülük etti. Özel dikim göz alıcı gece kıyafetiyle, şıklık yarışında yer alan anne Meral Kireççi Gürlek, güzel kızı Yağmur ve diğer yakışıklı oğlu Burak’la da ilgilenmeyi ihmal etmeyerek, onların da mutlu olmasını sağladı.

Seçkin konukların katıldığı düğüne, CHP Hatay eski milletvekilleri Aziz Yazar, Refik Eryılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bazı birim çalışanları, her iki ailenin yakınları, aile dostları, İskenderun ve Hatay’ın diğer tanınmış simalar katıldılar.

İskenderun, Foto Köroğlu tarafından havadan video ve fotoğraf (Drone çekim) çekimlerinin başarıyla yapıldığı renkli gecede, konuklar gönüllerince eğlenip, Sinem ve Ali Fırat çiftinin mutluluğuna ortak oldular. Hareketli parçaların çalındığı, neşe içinde yemeklerin yendiği düğün, kesilen pasta ve çekilen halaylar ile gece geç saatlere kadar devam etti.

Yorum Gönder