‘KÜTÜPHANELERİ ÖNEMSİYORUZ’

03 Mayıs 2019 Cuma 17:07
Bu haber 841 kez okundu

İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, başarılı ve güzel çalışmalarla adını duyuruyor. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, çok kapsamlı okul kütüphanesinin açılış töreni yapıldı.

‘KÜTÜPHANELERİ ÖNEMSİYORUZ'

İskenderun Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, başarılı ve güzel çalışmalarla adını duyuruyor. Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu, çok kapsamlı okul kütüphanesinin açılış töreni yapıldı.

 

Kütüphane olarak düzenlenen salonda yapılan açılış törenine; İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İskenderun Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Adnan Yener, İskenderun Eğitim Bir- Sen Başkanı İbrahim Tunçer, Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Altınsöz, Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Öz Çelik – İş Sendikası Mali Sekreteri Veysel Yayla, Ticaret Sanayi Odası İlkokulu Müdürü Abdurrahman Gülgen, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Bekdemir Boğmak, Modernevler İlkokulu Müdürü Necmettin Bişkin, Kılıç Ali Paşa İlkokulu Müdürü Mustafa Kızılkaya, 23 Nisan İlkokulu Müdürü Selçuk Velioğlu, Denizciler Gübretaş Ortaokulu Müdürü Adem Kesik, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, İskenderun Sahil Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdüresi Naciye Güneş, Modern Evler Anaokulu Müdüresi Nimet Çelikbaş, Azgınlık Ortaokulu Müdürü Cengiz Kaya katıldı.

 

Okulun öğrencilerini daha güzel yarınlara hazırlamak, onların ufkunu genişletmek için çok güzel bir kütüphane oluşturan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu’nun başarılı Müdürü Ömer Güler, “Bu gururu okulumuza kazandıran, canla başla çalışan Okul Müdür Yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve tasarımda çok güzel çalışmalar ortaya çıkaran Türkçe Öğretmenleri Deniz Uyğur ve Seyfettin Onat’a, bizi destekleyen Sivil Toplum Kuruluşlarına, velilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu Müdürü Ömer Güler yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür ederek bu kütüphanenin açılmasıyla birlikte büyük bir eksikliğinde giderilmiş olduğunu belirtti.

Okulun konferans salonunda yapılan törende konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise “Kütüphaneler eğitim ve öğretime yardımcı yerlerdir. Bunun için okullarda kütüphanelerin bulunması son derece önemlidir. Bu gün açılışını yapacağımız okulumuzun Kütüphanesi hayırlara vesile olsun” dedi. 

 

Yorum Gönder