Bankacılardan İTSO’ya Ziyaret

15 Ocak 2020 Çarşamba 12:19
Bu haber 624 kez okundu

İskenderun Anadolu Bank Şube müdürü Hakan Çalışkan ve Yapı Kredi Bankası İskenderun Ticari Şube müdürü Erhan Oturakçıibogil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Bankacılardan İTSO'ya Ziyaret
İskenderun Anadolu Bank Şube müdürü Hakan Çalışkan ve Yapı Kredi Bankası İskenderun Ticari Şube müdürü Erhan Oturakçıibogil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, piyasalardaki son durum ve kredi faizleri ele alındı.

İskenderun Anadolubank Şube müdürü Hakan Çalışkan ve Yapı Kredi Bankası İskenderun Ticari Şube müdürü Erhan Oturakçıibogil İTSO ziyaretinde bölgenin kredilerle ilgili bilgiler verdi

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ticaret yapan iş insanları ve esnafların son yıllarının çok sıkıntılı geçtiğini, faizlerin düşmeye başlaması ile birlikte piyasaların da rahatlamasını umut ettiklerini vurgulayarak son günlerde banka faizlerinin düşmesinin ardından piyasalarda da 2020 yılı itibari ile canlanma beklediklerini söyledi.

Anadolubank ve Yapı Kredi Bankası yetkililerinin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt yer aldı.

Yorum Gönder