Beydilli İTSO’yu ziyaret etti

17 Şubat 2016 Çarşamba 15:45
Bu haber 929 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Beydilli İTSO’yu ziyaret etti

Beydilli İTSO'yu ziyaret etti

 Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisi ve şehrin alt yapı sorunları görüşüldü.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İskenderun Arsuz köprülü kavşağının tamamlanarak trafiğe açılması ile şehrimiz daha modern bir görünüme kavuşacak ve trafik akışları daha seri olacak. Büyükşehir Belediyesinin ise böylesi bir hizmeti İskenderun’a kazandırması çok önemil Karaağaç-Arsuz yolunun denize akan bölümünün arıtma tesisine bağlanması için de girişimlerimiz oldu. Bunun yanında İskenderun’da eksikliği önemli derecede hissedilen Kültür merkezi sıkıntısı var. 300 bin nüfuslu modern bir şehirdeki kültür merkezlerinin de kapasiteleri düşük.

Bu bağlamda şehrimize daha modern ve daha büyük kültür merkezlerinin yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi. Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli ise “Söylediklernize katılıyorum ve bu konuları gündemimize alarak değerlendireceğiz. İskenderun için hayati önem taşıyan Köprülü kavşak tamamlandı ve şu an trafik akışı başladı. Önümüzdeki günlerde tam anlamı ile hizmete girecek ve şehrimizin trafiği normale dönecek.

Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak daha modern bir İskenderun için elimizden gelen tüm imkanları seferber etmiş durumdayız. Ekiplerimiz şehrin gerek alt yapısı gerek çevre düzenlemeleri konusunda elinden gelen gayreti göstermektedir. Köprülü kavşağın tamamlanmasının ardından hemen Pac meydanı için çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

Yorum Gönder