Hilton Park Forbes’e İSTUDER’den Tam Not!

27 Temmuz 2016 Çarşamba 19:11
Bu haber 1541 kez okundu

İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) yönetim kurulu ve üyeleri tarafından HİLTON PARK FORBES Turistik Yatırım kompleksine bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında Turizm kompleksinin tamamlanıp hizmete giren yaşam merkezi, AVM bölümünün yanı sıra, yapımı devam eden bölümlerini de gezip inceleme fırsatı bulan Turizmciler verilen emeğe bizzat tanık oldular, devasa projeye hayranlıklarını belirttiler.

Hilton Park Forbes'e İSTUDER'den Tam Not!
Murat A.Ş. yönetim kurulu başkanı Edip Zelluh tarafından karşılanıp ağırlanan turizmciler, Oldukça zor ve sıkıntılı süreçlere rağmen İskenderun’un marka değerini artıran, modern, kaliteli, 5 yıldızlı turizm yatırımını memlekete kazandırdıkları için Zelluh ailesine teşekkür ederek takdir ve desteklerini belirttiler.

İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) Yönetim Kurulu başkanı Sabahattin Uygun ve beraberindeki Turizmciler,  Hilton Park Forbes tesislerinin henüz yapımı sürmekte olan havuzlu üst terasını ve 1000 kişi kapasiteli, bölgenin en büyük çok amaçlı kongre salonunu incelerken memnuniyetlerini gizleyemediler.  Ev sahibi yatırımcı Edip Zelluh’un eşliğinde tesisleri gezen Turizmciler, Özellikle Otel inşaatının en üst katından İskenderun’un muhteşem panoramasını hayranlıkla izleme fırsatı buldular.

İSTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ziyaret sırasında yaptığı konuşmada öncelikle FETO terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini bir kez daha lanetledi. Başkan Uygun, “Halkımızın birlik ve beraberliğini bir kez daha kutluyorum. Memleketimize ve milletimize geçmiş olsun.  Hatay Valimiz ve HBB önderliğinde önceki gün Antakya’da gerçekleşen milli birlik ve kardeşlik mitinginde Hatay’da birlik ve beraberliğin, kardeşliğin hakim olduğuna hep beraber bir kez daha memnuniyetle tanık olduk. ” dedi.

Başkan Uygun;  “Ekonomiye ve İskenderun’a kazandırmış olduğu pozitif katkı dolayısıyla bu yatırımı büyük risk alarak gerçekleştiren Murat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı sayın Edip Zelluh başta olmak üzere, şahsında tüm Zelluh ailesini şahsım ve yönetim kurulum adına tebrik ediyorum. Turizm Derneği ve İskenderun adına Memlekete kazandırdıkları bu dev yatırım için teşekkür ederiz.  Hayırlı uğurlu olsun” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

Murat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yatırımcı Edip Zelluh da yaptığı konuşmasında İSTUDER Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyareti ve desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. İskenderun ve körfez turizmi için bu tür yıldızlı ve kaliteli tesislerin yanı sıra altyapıya da ihtiyaç olduğunu belirten Zelluh, Doğal cennet olan İskenderun’un Yeni vizyon ve dünya markaları ile Turizmde hakkettiği yere ulaşmasının mümkün olabileceğini, bu tür yatırımlara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Yatırımcı Edip Zelluh İSTUDER Üyelerine geçtiğimiz aylarda açılışı gerçekleştirilen Park Forbes Yaşam merkezi, AVM ve inşaatı devam etmekte olan Hilton Duble Tree Otel ile kompleksin tüm tesisini gezdirerek bilgiler verdi. Zelluh, herhangi bir engel yada aksilik olmazsa Yapımı hızla ve titizlikle devam eden Hilton Otel’in 2017 Mart ayında açılmasını planladıklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında Mükemmel bir ev sahipliği örneği veren Yatırımcı iş adamı Edip Zelluh ile Turizmci konukları arasında inceleme gezisinin sonrasında gerçekleşen öğle yemeğinde hoş bir sohbet havası esti.

Yorum Gönder