İş Dünyasında Kadınların Sesi Yükseliyor

18 Nisan 2018 Çarşamba 15:28
Bu haber 1258 kez okundu

İş dünyasında yer alan girişimci kadınlar her fırsatta bir araya gelerek dayanışma ve güç birliği konusunda çalışmalar yapıyorlar.

İş Dünyasında Kadınların Sesi Yükseliyor

İş dünyasında yer alan girişimci kadınlar her fırsatta bir araya gelerek dayanışma ve güç birliği konusunda çalışmalar yapıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde İTSO’nun terasında faaliyette bulunan Petek Mutfağında kahvaltı ortamında buluşan bölgenin girişimci işkadınları, bir yandan gündeme ilişkin istişarelerde bulunurken diğer yandan da kadınların güçlenmesi projesi kapsamında panel ve çalışmaların organizasyonunu konuştular.

Adana, Antakya ve İskenderun bölgelerinden gelerek bu toplantıya katılan girişimci kadınlar 27 Nisan 2018 Cuma günü gerçekleştirecekleri “Kadınların Çok Yönlü Güçlendirilmesi” projesi kapsamındaki “Başaran İnsanlar” paneli ile ilgili detay ve hazırlıkları masaya yatırdılar.

Örgütlü İş kadınlarının güçlenmesini amaçlayan, Başarı öykülerinin de paylaşılacağı panel etkinliği, TÜRKONFED, DASİFED ve KAGİD gibi İş dünyasının girişimci İş insanlarını temsil eden güçlü STK’ların destekleri ve işbirliğiyle MKÜ’de gerçekleştirilecek.

27 Nisan’da gerçekleşecek Panel’e, Hatay Valisi Erdal Ata ile HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın yanı sıra, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu,  DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Ekinci,  TÜRKONFED İş Dünyası Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekeli ve birçok iş kadını, iş adamı, sanayici ve akademisyenlerin de katılması bekleniyor.

İTSO Petek Mutfağında samimi sohbet ortamında gerçekleşen önçalışma toplantısında, KAGİD (Hatay Kadın Girişimciler Derneği) Başkanı Rana Atalay, Adana Ticaret Odası (ATO) 19. Grup Otomotiv Meslek komitesi Başkanı ve Uğur Yaldız Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı, KAGİDER temsilcisi Filiz Yaldız ile İTSO yönetim Kurulu Üyesi, Şampiyon Filtre A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Selma Yılmaz, konuk girişimci iş kadınlarına ev sahipliği yaptılar.


Yorum Gönder